"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimecres, 19 de febrer del 2014

II MARATÓ DE LES VIES VERDES 2014

Aquest diumenge passat vaig disputar la MARATÓ de les VIES VERDES, la meva 2na marató.
Una cursa on es sortia de Girona fins a Sant Feliu de Guíxols, passant per Quart, Llambilles, Cassà de la Selva, Llagostera, Castell d'Aro.. uns 42km que sorties d'una ciutat i et portava fins el mar.

Sortida molt conservadora, a darrera de tot i amb calma, pero nomes d'agafar el carril de les vies verdes ja augmentu el ritme i vaig adelantat força gent. Fins a Llagostera sempre rodejat d'altres corredors, pero un cop sortir de Llagostera i quasi fins a St Feliu tot el recorregut sol (bon entrenu psicologic). Els quilometres més problemàtics del 35 al 40... 5 quilometres que baixo bastant el ritme, rectes llargues amb molt de vent, fins arribar els últims 2km que ja estas entrant a St Feliu, allà els ànims de la gent i veure que estas apunt de travessar la linia de meta fa que arribi quasi esprintant.

Temps total: 3:15:54h amb un ritme de 4:39mkm, posició 16 de la meva categoria i posició 33 de la general.


Felicitar tots els meus companys de Club per ser finishers de les diferents curses i pel seu bon resultat. I donar les gràcies a la Sandra per el seguiment, avituallament, ajuda i les fotos que ens ha fet.










2 comentaris: