"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dilluns, 14 de gener del 2013

XXVª Cursa "20 Km Mar i Murtra"

Ahir es va fer la 25ena edició de la Cursa Mar i Murtra de Blanes, i una petita representació del Club Tri-bu hi va participar.
Cursa d'uns 20 quilòmetres, on la sortida era el passeig de Blanes i seguies direcció la desembocadura del riu Tordera, uns primers quilòmetres de fals planer amb esfalt i terra. Despres t'enfilaves cap el Santuari del Vilar on feies un circuit de pujades i baixades de terra, finalment ja et dirigies cap a Blanes on els últims quilòmetres eren pel centre de la vila fins arribar un altre cop en el passeig.

Vaig fer els 20 quilòmetres amb un temps de 1:23:16h, posició 59 de 979.
CLASSIFICACIÓ


Content per la millora de temps i per un cap de setmana de bon entrenament. A part d'aquests 20 quilòmetres del diumenge, dissabte vaig fer tirada força llarga amb bici de carretera, 85km (Santa Coloma de Farners - Anglès - Osor - St Hilari - Arbúcies - Sant Feliu de Buixalleu - Hostalric - Mallorquines - Santa Coloma de Farners).
Una bona preparació per la Half Challenge de Calella, que és d'aqui 18 setmanes.


Molta participació de gent de Sta Coloma i coneguda amb molt bons resultats, FELICITATS.
I Felicitar també a l'organització, per un funcionament totalment correcte en tots els sentits, des de la recollida de dorsals, senyalització del circuit, obsequis i regals, serveis de beure, menjar, dutxes...tot molt i molt bé.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada