"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimecres, 26 de desembre del 2012

33a Cursa Popular de Sant Esteve


Avui a les 8:30h agafavem la bicicleta de carretera i anavem direcció Llagostera per fer la Cursa Popular de Sant Esteve que organitzava el Club Bàsquet LLagostera, era la seva 33a edició i tot hi haver-hi diferents curses, l'speaker ha comentat que hi havia record de participació amb uns 900 participants.  Els 900 participants es repertient entre la cursa de 5km i la cursa de 10km. No tothom feia la cursa corrent, hi havia gent que feia la cursa caminant i sortia abans del tret de sortida, que ha sigut a les 10h del mati.

Comença la cursa, un volt pel poble on hi havia la primera pujadeta fins l'esglesia, un cop allà ja sorties del poble per agafar una carretera de terra amb molt poc desnivell, fins que arribaves un altre cop el pavelló poliesportiu (aqui era el final pels de la cursa de 5km), els de 10km seguiem per camis de sorra amb pujades i baixades pero de no gaire desnivell, fins arribar el bar de l'estació que feies l'última pujadeta fins el pavelló on era l'arribada. 

Molt content, a faltar de comfirmar, crec que he fet un temps d'uns 38-39 minuts, i he quedat en la posició 12-13.
Felicitar a tots les components del Club Tri-bu (joan i jaume) i del C.O. Farners (ivan) pels seus resultats. Gràcies a l'Ivan per marcar-me durant tot el circuit un ritme molt bo.
Un cop acabada la cursa, un altre cop, pujar a la bicicleta i tornada cap a Sta Coloma.


En definitiva, avui dia de Sant Esteve un gran entreno amb 55km de bici de carretera + 10km de running, els àpats d'aquets dies ja han baixat una mica !!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada