"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimarts, 22 de gener del 2013

XX Marxa popular de Vilobí d'Onyar

El diumenge passat dia 20 de gener, es va celebrar la 20ena marxa popular de Vilobí d'Onyar, una caminada (perquè molta gent la fa caminant) que consta recorrer Salitja, Sant Dalmai i Vilobí. Hi ha dos recorreguts, un de 10 quilómetres i un altre de 15 quilómetres.

Una marxa molt recomenada i amb molt d'exit, suposu que deu ser per la gran organització. I és que pagar 7€ i que et donguin tovallola gran i un esmorzar complet (beguda, entrepa, amanida, fruita, cafe amb una mica de "xarop", un tall de coca i un actimel) què es pot demanar mes...

Amb les dos últimes setmanes he participat a curses o caminades i la relació preu-organització ha estat força bé. Esperu que moltes entitats i organitzacions prenguin nota d'aqueste sistema i redueixin els preus de les inscripcions i sigui molt més fàcil per molta mes gent.




Un altre diumenge de bon entrenament, despres dels 15km fets corrents a bon ritme, li vaig sumar uns 1.000m de natació. Segueixo amb els dies de doble entrenament.
Tinc la sensació que el temps passa molt ràpid i que el mes de maig està a tocar. La veritat es que ja tinc ganes d'estar a la linia de sortida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada