"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimarts, 13 de novembre del 2012

I CURSA DE MUNTANYA DE LA RATAFIA

Aquest passat diumenge dintre els actes de la fira de la ratafia que es feien a Santa Coloma de Farners es va realitzar la primera cursa de muntanya, organitzada pel C.O.Farners. Primer de tot FELICITAR a l'organització per la gran cursa que ens van preparar i on tot va anar sobre rodes...gran èxit de participació amb uns 400 atletes mes o menys.

Diumenge les 7h em despertu per fer un bon esmorzar (aquella hora algun altre devia estar menjant mendonguilles d'algun bar del poble i devia estar apunt d'anar dormir...), hem posu l'equipatge (les dos curses de muntanya que he fet no m'he posat el mono del Club Tri-bu, crec que vaig millor amb uns pantalonets i una termica...i el mono serveix per fer triatlons) i direcció cap el parc de St Salvador, aquest cop la cursa era molt aprop de casa. Recollida de dorsal, deixa les coses el guardaroba i esclafar una mica per no començar freds. Son les 8:30h i donen tret de sortida, com havia decidit, surtu ràpid sense pensar que la cursa era de 25km, ritme bastant bo i alt. Pujada lateral de ca l'Agusti bé, corriol, avall cap a la font de St Salvador i pujada forta fins el Turó de les Gatoses, un cop a dalt, baixar direcció Can Planes de Farners, i allà per un altre corriol direcció Ermita de Farners i Castell de Farners, baixada cap una cascada molt maca i última pujada bastant forta i em sorpresa final fins a Roca Guillera, un cop allà baixada i planer, passant per un fantàstic corriol anomenat Dragon Khan fins arribar a la Font Picant i recta final pel passeig fins a la resclosa.

Era la meva segona cursa de muntanya, feia pocs dies havia fet la cursa del Puigsacalm, molt content pel meu resultat, 25km en 2:30h, en classificació general masculina posició 19. Us deixo enllaç del blog del C.O.Farners on surten classificacions i fotos:
Classificacions i fotos





FELICITAR A TOTS ELS COMPONENTS DEL CLUB TRI-BU PELS GRANS RESULTATS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada