"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dissabte, 20 d’octubre del 2012

8E ROAD BOOK EN BTT STA COLOMA FARNERS

El passat 7 d'octubre es va disputar el 8è road book en btt de Sta Coloma i per motius tècnics amb l'ordinador de casa encara no havia fet la crònica.
El road book es una cursa on mitjançant un mapa i unes indicacions que et dona l'organitzacio minuts abans de començar la cursa has de fer un recorregut passant per diferents punts de control. Aquesta cursa es pot fer individual o amb equip amb un maxim de 3 persones, jo feia equip amb en Pep Figueras i en Vado Hortelano. Hi havien 2 circuits, el llarg de 36km i el curt de 25km.... nosaltres tot i no tenir molta experiencia ens vam inscriure a la cursa llarga. En total hi havia 28 equips, 11 a la llarga i 17 a la curta.

Es dona el tret de sortida, anem seguint les indicacions i anem un bon ritme, ens adelanten equips pero nosaltres tb n'adelantem...tot força be, bons paisatges, bones trialeres, bones pujades... arribem el primer avituallament força be....seguim sempre rodajats d'altres equips fins arribar el segon avituallament (km 20 mes o menys)...allà arribem tres equips junts i ens diuen que per darrera nostre nomes queda un ultim equip. A partir del 2n avituallament va ser un caos total, en una baixada ens vam passar el trencant i aixo va comportar tirar endarrera tornar graduar el contaquilometres per veure distancies...mirar el mapa ufffffff tirem endarrera i agafem un cami que no era el que tocava...anem pujant un cami bastant dur...i despres d'un bon troç veiem que no anem be...tornem a tirar endarrera...allà amb el cansament, nervis...passava el temps i no sabiem on estavem uffffff... el final amb una mica de calma (potser despres d'una hora) ens tornem a situar i seguim amb el cami correcte de la cursa....sembla que tot va be,  pero un ultim descuit ens fa fer uns quilometres mes...el final vam fer cap a uns 48km (enlloc dels 36km de la cursa)..un bon entrenament jejeje...  per suposat ultims de la volta llarga i amb diferencia, aixo si un molt bon mati i un molt bon circuit. Felicitats per l'organitzacio.


Un cop ja finalitzada temporada de triatlons, ara fare el debut en curses de muntanya. Demà dia 21 la primera de les dos que tinc previstes fer, cursa del Puigsacalm, 26 km amb un desnivell de 1500 i 3000 acumulat...a veure que tal... depen de demà despres decidire quina cursa faig per la festa de la ratafia a Sta Coloma (la de 10km o la de 26km tb de muntanya). Un cop passades aquestes dos curses de muntanya, ja seguirem amb l'atletisme amb alguna 1/2 marato.....entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada