"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dilluns, 20 d’agost del 2012

14 TRAVESSA NATACIÓ GARBET-COLERA

Aquest diumenge matí tres components del Club Tri-bu ens vam dirigir cap a Colera per realitzar un travessa que sortia de la platja de Garbet i arribava a la platja de Colera, uns 2.500m o més, rodejant les roques i gaudint d'un gran fons marí.

Era la meva segona travessa i d'una distància inferior a la meva primera, feia molta calor i veure que la majoria de gent feia la travessa amb banyador, doncs tot aixó va fer que deixes el meu neopre dins la bossa i que jo també fes la travessa sense neopre.
Aixi doncs, ens porten fins la platja de Garbet (on es feia la sortida de la travessa) i un cop allà ens remullem i podem comprovar que l'aigua d'allà dalt es més freda que no pas la de Fenals, Lloret... on cop allà ja no hi havia opció d'anar buscar neopre. Donen la sortida, aquest cop 109 participants, molta gent junta a l'aigua... el principi em costa agafar el ritme, mentre aigua a les ulleres, haig d'anar parant....i fa que els primers metres els fagi lents, fins a la punta on hi havia una pedre (potser 1,5km) el faig parant bastant i a un ritme bastant fluix, quan ja encarem l'últim quilometre es quan nedo millor, augmento el ritme i avanço a forçes nadadors, ja els ultims metres veig que tinc el company de Club a davant i intento esprintar per atraparlo, cosa impossible, massa lluny.
Una altre travessa el sac, molt content per ser finisher i perquè hem notu hem força resistencia, pero faltar millorar molt i molt la tecnica de nedar i adquirir més velocitat...anar entrenant.
Temps final: 58:04 minunts.

Proxims esdevaniments confirmats, amb inscripció ja feta:

- 01/09/2012  Triatló Olimpica Banyoles.
- 15/09/2012  Triatló Olimpica Tossa.
- 30/09/2012  Triatló Olimpica Gavà.

1 comentari:

  1. Un bon temps .. bona feina crack!...un bon entreno per les triatlons que et venen, estas a tooope!

    ResponElimina