"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dijous, 2 de febrer del 2012

PROVES CLUB TRI-BU

L'últim cap de setmana de gener (el 28 i 29) amb els companys del grup de triatló TRI-BU vam realitzar diferents proves per veure estat de forma en què ens trobem. Aquestes proves es realitzaran un o dos cops més abans d'iniciar les competicions per tal de comprovar si s'han realitzat bons entrenaments hi ha hagut una millora.
Les proves van ser:
- 1.000 m de natació a la Piscina.
- 20 km bike (primera rotonda de Sta Coloma (supermercat DIA) fins primera rotonda de Riudarenes), 2 cops.
- 1.200 m (realment eren 1.270 m) de correr (des de la plaça de la Sardana fins la rotonda de l'institut) anar i tornar.

Els meus resultats van ser:
- 1.000 m swim amb 21'44''.
- 1.270 m run amb 4' 13''.
- 20 km crono bike amb 31'38'' (1era volta 15'38'').

Ara caldrà entrenar per millorar les tres disciplines. Amb la que m'haig d'aplicar més, jo crec, que és la natació. Ja sigui per millorar el temps, pero sobretot millorar la tècnica. El meu estil de natació no es gaire bó..aixi que mirare de fotre-li una mica de canya per veure si milloru.

Us deixu un video de la sessió de swim d'aquestes proves:




Hem començat un nou any, i passat aquest primer mes els meus kilometres en run i bike han baixat (68,77km i 486km respectivament), en canvi amb swim (18,55km) han pujat una mica. Aquest mes no he realitzat cap competició. A partir del mes de febrer començare a fer diferents competicions (duatlons, alguna cursa de running...) per anar preparant les triatlons de mes endavant (molt provable que la meva primera triatló sigui el mes d'Abril a Blanes).
Aixi doncs, si el temps ens ho permet i aconsegueixu tenir la bicicleta de montanya apunt, segurament aquest diumenge dia 5 fare la Duatlo de Figueres amb alguns companys del grup TRI-BU.

Entrenar fort que els dies passant volant !!!

1 comentari:

  1. Marçaaal! molt bé no el vídeo? a veure si puc aconseguir-ne un de la classe d'espining d'avui! no sé si la gent em demanaran drets d'imatge! que vagi molt bé el duatló de Figueres si hi vas! a tope Tri-bu!

    ResponElimina