"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimarts, 20 de desembre del 2011

Doble debut (en un blog i en una 1/2 marató)

Bones a tots/es, he creat aquest blog per anar publicant les diferents curses i sortides que anem realitzant (des de sortides amb btt o carretera, curses de running, duatlons, triatlons, 1/2 maratons....i tot el que sigui relacionat amb l'esport). El meu fort no és escriure, aixi doncs, no hi hauran gaires comentaris llargs.

La meva primera entrada farà referència el meu debut en una 1/2 Marató, concretament, a la 3a Eco Mitja Marató Oson@corre ciutat de Vic.
Era diumenge 18, la sortida era les 11:00h del matí a les pistes d'atletisme de Vic, em vaig inscriure sense saber que aquell diumenge el Barça jugaria la final del mundial de clubs a les 11:30h...aixi doncs, ja estava nervios per perdrem el partit i l'opció de portar una radio per escoltar-lo durant la cursa la vaig descartar. La sortida estavem amb els companys Manel, Jordi, Xavi, Ivan i Marc...vam sortir suau, a un ritme light pero de seguida vaig anar pujant de ritme, em vaig sentir molt còmode tota la cursa,adelantant molta gent (ja que vam sortir dels últims)...el quilometre 17 vaig notar algu les cames pero vaig poder seguir, també em passava pel cap que m'havien dit que el troç final hi havia un parell de pujedetes...i va ser mes o menys cap el quilometre 19 quan les vaig trobar, les vaig superar molt bé i vaig acabar la 1/2 marató molt bé i molt content.
Agrair Monica, Xavi Antonio, Mariona i companyia el suport en diferents punts de la cursa i el repartori de fotos que ens van fer.

Posició final 177 de 625 amb un temps de 1:34:08h / 4:28 el quilometre
Foto amb l'equip
Enllaç de la classificació:
http://osonacorre.cat/2011/12/18/classificacio-3a-eco-mitja-marato-osoncorre-ciutat-de-vic/ 

3 comentaris:

  1. Marçal!!! benvingut company! és tot un honor veure'm en la teva llista de blogs! la família cada vegada és més gran! com diu un dels teus blogs FOTLIFORT! ;)

    ResponElimina
  2. Bon Nadal i Bones Festes Sebas Guim i a tots !!!

    ResponElimina