"Cap per nedar, Calma amb la bici, Collons per correr."



"Lo llaman SUERTE pero es CONSTANCIA,

lo llaman CASUALIDAD pero es DISCIPLINA,

lo llaman GENÉTICA pero es SACRIFICIO,

ellos HABLAN, tú ENTRENAS."




dimarts, 27 de desembre del 2011

Sant Silvestre Riudellots 2011


Despres d'estar dies i dies pensant si anar o no anar a la Sant Silvestre de Riudellots, finalment el dia de Nadal a última hora vaig decidir anar-hi. Per dos motius, un perquè així m'assegurava que faria algú el dia 26 i l'altre motiu, molt més important, perquè sabia que hi aniria molta gent coneguda i podria ser un entrenu conjunt divertit.
Cursa de 7 km bastant planera, amb una pujadeta els metres finals. Les meves sensacions força bones, però amb dubtes com sempre, primer no sabia si surti suau o una mica amb més d'alegria (poc recorregut a diferencia de la 1/2 de l'altre dia) i el dia anterior haviem fet una ruta amb bici de carretera d'uns 75 km.
Vaig sortir amb alegria pero intentant guardar forçes pel troç final. Primer una pujadeta, tot seguit una baixada que ens dirigia a creuar la carretera i anar l'altre costat de poble, despres anaves seguint el costat del riu (aquesta zona s'em va fer una mica llarga, ja sigui perquè en tot moment podies veure el recorregut que et faltava per els corredors que tenies a davant i perquè era un lloc estret on era dificil adelantar i dificil apartar-te per deixar passar...aixi que tenies que anar a un ritme diferent). Un cop acabaves aquesta zona i tornaves el poble ja et podries trobar el cartell on posava Km. 6, aixó em va donar una plus d'energia per acabar bé els últims mil metres.
Temps final cronometrat per mi (27'10'' més o menys) dic per mi, perquè com que vaig fer l'inscripció el mateix dia de la cursa (com molta altre gent) aixó impedia que sortísim a la classificació final. L'organització en tot moment va informar d'aquesta decisió. Aixi crec que vaig anar a 3,53 min./km, molt content per baixar dels 4 min/km.
Felicitar a tota la gent coneguda que va fer la prova i la van acabar amb grans resultats (es nota que la gent està entrenant bé). Una felicitació especial el PRO Salvador Ciurana, que va acabar amb 5ena posició amb un temps de 22:48 (3:16 min./km)...quina màquina !!!

Proxima cursa, aquest mateix dissabte dia 31, a la Sant Silvestre de Girona.

Us informu d'una novetat el meu blog, podeu veure que la part dreta he incorporat una secció de música, on de tant en tant, anire posant un grupet de cançons que podreu anar escoltant mentres llegiu i mireu el meu blog.

1 comentari:

  1. L'apartat de la musiqueta m'agrada molt ;) ara veig que tenia que haver fet la cursa...aiix! veure tanta gent PRO de Santa Coloma em va omplir d'orgull!!!

    ResponElimina